stezka Pustevny | Second hand | Kurzy měn | Faktura Online

Appenzellský salašnický pes

10.4.2010 Chřibský dogtrekking

Vloženo: 15.4.2010 | Přečteno: 203x

9.4.2010 (pátek) později odpoledne panička začala balit hromadu věcí tak už jsem tušila že se něco chystá, v 18:00 jsme naskákali do auta a jeli vyzvednout  kamarádku Verču s Amy (JRT) která už na nás čekala a vyjeli jsme směr Roštín na kemp Kamínka. Hned při vystoupení z auta jsme zahlédli aplíka Ozzyho (Dorel la Šéz) který se také účastnil. Šli jsme se zapsat a odevzdat očkovací průkazy, naoplátku jsme dostali mapu, itinerář a tatranku na cestu.Jelikož do meetingu bylo ještě daleko tak jsme  šli postavit stan a pak se projít aby jsme se prý vylítali a nedělali v noci borďas, což se stejně neuskutečnilo! Meeting trval jen chvíli tak paničky zaveleli že půjdem brzo spát ať jsme ráno fit, ale byla taková zima a všude tolik zvuků, že jsme nikdo nemohl usnout a když už to vypadalo že bude klid tak "Ejmy" přicestovala zamnou a chtěla si hrát, ale paničky nám to po chvíli stejně zatrhli že máme dát pokoj a spát!


     

Ráno se nám nikomu nechtělo vstávat, což se dalo čekat po třech hodinách spánku, ale rychle jsme se nachystali a vyrazili mezi prvními na tu dlouhou cestu. Nejhorší kopec nás čekal hned na začátku, ale úspěšně jsme ho udolali a pokračovali členitým terénem chřibů k plánovaným stanovištím (kontrolám) a sem tam jsme si udělali pauzu na doplnění tekutin a nějakou tu fotodokumentaci. Po dvaceti kilometrech už na nás byla znát nějaká ta únava a nožičky začínali taktéž bolet. Ještě k tomu začalo poprchat což nebylo vůbec příjemné a počasí se střídalo jak na apríla, i na kroupy došlo a tak jsme se celí mokří a špinaví ve 20:00 dopajdali do cíle, kde jsme byli potleskem přivítáni a zapsáni! Paničky se převlékly a já sem se nabaštila a vytuhla v hospodě pod stolem a čekala na odjezd domů což netrvalo o moc déle!

Ráno se vyhlašovali výsledky, ale my už jsme byli dávno doma a ceny nám naše kámošky vazvedly a odpoledne předaly.Takže jsme o nic nepřišli.

 

38 Nováková Michaela Ambra od Vavřineckého potoka 10.04.2010, 7:41 10.04.2010, 20:03 12:22

 Všechny výsledky najdete zde http://www.chribsky-trek.wz.cz/index.php?str=6&co=v10

fotky se zobrazí kliknutím na obrázek

trekaři na  odpočinku 

 

navigace: .:Úvodem:. > .:Výletníček:. > 10.4.2010 Chřibský dogtrekking
Appenzellský salašnický pes
Menu
.:Info:.

 

- - -

 

.:Kontakt:.
Michaela Nováková
Kotojedská
767 01, Kroměříž
Mobil: 732223779




 
Ohaři.eu

Copyright © 2008-2024 Web From Pixels group
design by BORI